Nilfisk One Serie - "designed with today’s living in mind"


3/09/2015 10:51

Introductie van het jongste lid van de Nilfisk familie, de Nilfisk One serie stofzuigers.

 

 
 

 

Vaak heeft men tekort aan leef- en opbergruimte. Met dit in gedachten heeft Nilfisk de One serie ontworpen. Het compacte ontwerp van de Nilfisk One betekent eenvoudig op te bergen in vrijwel elke ruimte, zeker met de handige opbergriem aan de voorkant van de machine. Hiermee wordt de slang eenvoudig op zijn plaatst gehouden wanneer deze om de stofzuiger gewikkeld wordt.

Op het gebied van stofopname levert de Nilfisk One dezelfde hoge prestaties die men alleen zou verwachten bij grotere stofzuigers. Dit bespaart een hoop tijd. Moeiteloos kan de zuigkracht worden aangepast aan elke ondergrond en met de handige “on-board” accessoires, de wendbaarheid én de stofzakvol indicator die aangeeft wanneer de stofzak vervangen dient te worden, kán stofzuigen simpelweg niet eenvoudiger!

Zoals verwacht zijn de prestaties en het energielabel van de Nilfisk One uitzonderlijk te noemen, de Nilfisk One Clean Air en de Nilfisk One Prime zijn zelfs “triple A” stofzuigers!

Bovenop dit alles kunt u nog kiezen uit zes verschillende kleuren, passend bij uw interieur.

 

  • Opbergmogelijkheid - Geen enkel probleem om deze compacte stofzuiger op te bergen, wikkel de slang om de machine en zet hem in de kast!
  • Compact & handzaam - Zeer wendbaar en eenvoudig schoonmaken op lastig bereikbare plaatsen.
  • Schoonmaak prestatie - stofopname op tapijt scoort een "C", op harde vloeren een "A".
  • Energiebesparend – Met een "A" op het energielabel bespaart u tot wel 50% van de opgenomen energie in vergelijking met andere stofzuigers.
  • "Triple A" machines - De Nilfisk One Clean Air en de Nilfisk One Prime scoren voor Stofuitstoot, Stofopname harde vloeren en voor het Energielabel een "A". Wij spreken hier dus van een "Triple A" machine 

​ ​