Over hogedruk

 
 
Wij willen het reinigen gemakkelijker maken en een beetje stiller...

De merknaam Nilfisk en de blauwe kleur zijn uw garantie voor kwaliteit. Geproduceerd zonder compromissen om te voldoen aan uw reinigingsbehoeften.

De Nilfisk hogedrukreiniger serie biedt machines voor alle reinigingswerkzaamheden om het huis. Van de Compact serie voor gebruikers die eens in de zoveel tijd een basis hogedrukreiniger nodig hebben, tot aan de Pro serie die geschikt is voor semi professionele reinigingswerkzaamheden.

Wat is de juiste keuze voor u...?
Product Assortiment
De Nilfisk hogedruk serie is ontwikkeld voor u en voor iedereen die houdt van flexibiliteit en de keuze heeft uit; revolutionaire muurbevestigingen, slanghaspels, druk gereguleerde mondstukken, water toevoerbediening en de integratie tussen hogedrukreinigers en slanghaspels.

Onze serie is verdeeld in 3 productgroepen
De COMPACT serie is de perfecte hogedrukreiniger als u een handige machine nodig heeft voor de meest gebruikelijke werkzaamheden. De C 120 modellen zijn robuuste en efficiënte hogedrukreinigers met een prestatie van 120 bar. Ideaal voor kleinere huishoudens en autoreiniging. Alle hogedrukreinigers in de Compact serie zijn voorzien van een Click&Clean koppeling tussen slang en pistool en het Click&Clean sproeierconcept voor het snel verwisselen van accessoires. Het rechte ontwerp en de brede wielen zorgen dat deze hogedrukreinigers eenvoudig te verplaatsen zijn. Tevens kunnen deze hogedrukreinigers aan de muur worden bevestigd met een speciale bevestigingsbeugel om ruimte te besparen. De machines uit de Compact serie zijn perfect als eerste hogedrukreiniger of als aanvulling op de meer geavanceerde uitvoeringen.
 
De EXCELLENT serie is de midden serie. Een robuuste serie hogedrukreinigers voor de meer geavanceerde werkzaamheden. Het hoge prestatieniveau van 130 tot 140 bar geeft voldoende werkdruk om de zwaardere vervuiling op allerlei oppervlakken te verwijderen. Het rechte ontwerp en de geïntegreerde wielen maken ook deze hogedrukreinigers eenvoudig te verplaatsen. Door gebruik te maken van de speciale bevestigingsbeugel kunnen ze aan de muur worden bevestigd en gebruikt worden als  stationaire hogedrukreinigers. De grote flexibiliteit en het ergonomische ontwerp in combinatie met de uitstekende prestaties en praktische kenmerken, maken dit tot een krachtige hogedrukreiniger die alle reinigingswerkzaamheden om het huis aan kan evenals het reinigen van de auto of caravan. 

De PRO serie is de premium serie binnen de Nilfisk hogedrukreinigers. Met een werkdruk van 150 tot 160 bar is elke vervuiling snel verwijderd, ongeacht hoe sterk het is aangekoekt. Voor maximaal resultaat en veiligheid zijn de PRO modellen uitgevoerd met slangen die versterkt zijn met staaldraad, roestvast stalen pistolen, messing cilinderkoppen een metalen pomp en een zeer robuust design. Ergonomie en comfort in een krachtig ontwerp met uitstekende prestaties, geschikt voor de grotere reinigingswerkzaamheden rondom het huis en voor semi professionele werkzaamheden.

Betekenis modelnaam hogedrukreiniger:


“Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-tra”


C       Compact (modelnaam)

120    120 bar (aantal bar)

.6       6de serie 

-6       Hogedrukslang 6 meter

PC       Patiocleaner Compact

A        Autowasborstel

D        Rioolset

X-Tra   Wielstel op Compact, slanghaspel op Dynamic,Excellent en ProPG       PowerGrip

P         Patiocleaner

H         Hogedrukslang staalgelaagd